Problem so zaludom/predkozkou

Napíšte otázku
  • anonym
    30.05.2016
    Dobry den Mam taky problem...mam 18 a ked som mal 8 mal som vaznu smrtelnu chorobu ktora sa nastastie vyliecila ale tykala sa krvi...liecil som sa v nemocnici vela liekmi ale hlavne kortikoidmi...po nich som dost pribral ale schudol som len nastava problem...od tej doby mi proste penis zacal pomaly rast a ked je v normalnom stave tak stiahnem predkozku az uplne nadol v pohode ale uprostred je strasne zuzeny...ked je stoporeny tak sa predkozka da stiahnut len po spodok zaluda nizsie nie a ked sa o to pokusam dost to boli...naposledy pri sexe mi partnerka zacala rychlo a silno stahovat predkozku(masturbovat) a ako sa postavil a ona pokracovala zacalo to moc boliet az mi tam praskla zilka alebo co...zacal mi dost krvacat tak som ho oplachol a zdalo sa vsetko v pohode nasadil som si prezervativ ale krvacal nadalej....po par dnoch sa zahojil ale neviem ako tento problem vyriesim ku urologovi sa hanbim...ani neviem ci sa to da liecit...dakujem vopred za vsetky rady
    • Roman Sokol
      31.05.2016
      Pekný deň , roztrhla s a Vám uzdička a bola by vhodná jej plastika , ak chcete , pošlite fotku...
  • Peter
    06.04.2015
    Dobry den prajem pan doktor. Chcem sa opytat ci obriezku robite iba Vy alebo aj pan dr. Holbaj? Dakujem vopred za odpoved. Zelam pekny den

  • 15.03.2015
  • A.
    24.02.2015
    Pardon za double post, oprava chyby v 1. riadku: nasi uz o probleme *vedia....
  • A.
    24.02.2015
    Zdravim :) nasi uz o probleme riesia, momentalne este skusam(e) liecbu mastami, no za tych zopar tyzdnov ziadna zmena /ja som bol viacmenej proti, ale ked uz otec tu mast kupil som mu nechcel povedat nie/. No rozmyslam ze to zabalim a poviem im ze chcem ist rovno na operaciu a mat pokoj. Len ma este napada jedna otazka... co so smegmou (v mojom pripade miestami nazltlou, inde bielou) bezprostredne po operacii? Ja si ju odstranit nedokazem- na dotyk mam zalud neskutocne citlivy- odstrani ju teda doktor po odrezani predkozky? Dakujem za odpoved.
    • Roman Sokol
      06.04.2015
      ako sa máte , pomohli mastičky ?
  • vlado
    22.02.2015
  • B
    29.01.2015
    Zdravím :) Mám 16 a je mi jasné že budem musieť podstúpiť obriezku. Od narodenia mám fimózu. Neviem ako to že si to nevšimla lekárka ani moji rodičia.. o tom že mám fimózu viem už asi 2 roky. Dnes som sa odvážil povedať to mame.. Ona nevie čo to je (určite ..) a ráno sa na to pozrie otec.. neviem čo chcú riešiť :) zajtra idem za urológom a je mi jasné že už si idem len pre verdikt ideš pod nôž .. :) časom tu pridám pocity pred a po operácii :)
    • Fero
      29.01.2015
      Obriezka je jediná možnosť, ako sa dostať z komplexov menejcennosti práve pri tomto, nazvem to ochorení (zúženej predkožke). Tiež som ju mal, nie síce v takom štádiu ako to tu niektorí píšu, ale mi to proste vadilo. Po zákroku je to o inom, človek si na obnažený žaľuď dosť rýchlo zvykne a má po probléme. Ako sa hovorí, kto sa bojí, nech nejde do lesa. Veľa z vás tu má z operácie strach, z tohto dôvodu držím palce B čo je odhodlaný podstúpiť zákrok. Uvidíš časom, že to stálo za to.
    • K.A.
      08.04.2015
      Zdarec, nejake zmeny? Mas uz operaciu za sebou? :-) Coskoro ma to zrejme caka tiez, tak preto sa pytam :-D diky moc za odpoved.
  • A.
    26.01.2015
    Zdravím, som tu opäť.. pomaly naberám odvahu povedať rodičom o mojom probléme, dúfam že sa mi podarí prekonať strach a začať to riešiť.. no mám ešte jednu otázku. Keď zrolujem (stiahnuť sa mi nedá, musím ju akokeby rolovať) predkožku (v nestoporenom stave - počas erekcie ju nestiahnem a ak je náhodou stiahnutá, musím ju rýchlo dať naspäť, inak mi začne škrtiť žaluď), čo sa nachádza pod žaluďom ? Čo som zisťoval, tak by tam mala byť akokeby ďalšia koža alebo také niečo, no edá sa k nej dostať, pripadá mi akoby prilepená o kožu.. neviem ako by som potom bol napr. schopný masturbovať (iba stimuláciou žaluďa alebo aj nejak inak?) Ďakujem velmi pekne za odpoveď dr. Sokol/Fero.
    • Fero
      26.01.2015
      Keď roluje, to znamená, že predkožka je zúžená (fimóza), keby ste to mali v poriadku, predkožka Vám ide stiahnuť bez problémov, rovnako ide aj späť. Predpokladám, že pri rolovaní Vás to bolí, a ešte viac, keď sa penis začne plniť krvou(toporí sa), vtedy začne škrtiť. Tá koža za žaľuďom je vlastne telo penisu, tvorí cca 1,5 možno 2 cm, o ktoré sa po obriezke koža, ktorá ostala prišije. Preto potom nie je možné si stiahnuť prekožku (tá už tam vlastne nie je). Pri masturbácii Vám postačí penetrovať aj samotný penis bez žaľuďa (ktorý je obnažený), pred zákrokom som si to tiež nevedel predstaviť, ale funguje to. Možno prvé 2 -3 mesiace to nebude až také úžasné (trošku bude bolieť) potom je to však už super. Treba si na to zvyknúť. Ja som už pol roka po obriezke, je to už všetko O.K.
  • mato
    07.01.2015
    Dobrý deň mám ten istý problém až na to že predkožku mi ide stiahnuť keď ho mám v pokoji no keď dosiahnem erekciu tak sa mi predložky nedá stiahnut pod zalud. .. nedá sa stým niečo robit ? Nerád by som bol za obriezku. ...
    • Fero
      07.01.2015
      Neviem, prečo sa tomu bránite. Ja som mal rovnaký problém a obriezka to vyriešila. Je to neporovnateľne lepšie zo všetkých strán. Žiadne negatívum obriezky som nepocítil.
  • A.
    22.12.2014
    Dobry den. Chcel by som sa vas spytat, ci myslite, ze by mi pomohla obriezka ak mam nasledovny problem: Mam 16rokov, o par mesiacov 17. Myslim ze mam zuzenu predkozku a aj kratku uzdicku.. poslednych par dni som kazdy den po troche (vobec nie nasilu) skusal akosi odokryt zalud-aby sa predkozka rozhybala a zvacsila....dnes s trochou snahy sa mi ju na strane kde neni uzdicka podari celkom dost stiahnut (lepsie povedane zrolovat) a tu sa nachadza nieco ako smegma, avsak je to takej skor nazltlej farby, miestami aj tmavocervene-cierne (podoba sa to farbou na chrastu, no je to tenke a makke ako kusok koze). Mam taky pocit, ze miestami je predkozka stale zlepena so zaludom, no v mojom veku je mi to uz trochu divne. Na strane kde uzdicka spaja zalud a predkozku si predkozku nestiahnem, citim tam tlak a po case aj bolest (uzdicka je prikratka). Vcera sa mi nechtiac podarilo dostat predkozku do stavu parafimozy, ale podarilo sa mi predkozku dostat naspat tak ako ma byt. Problemy so stahovanim predkozky mam viacmenej od detstva, vtedy som myslel ze sa to casom vyriesi, ale vidim ze je to asi vaznejsi problem. /pohlavny styk som este nemal/ Myslite ze by mi obriezka mohla pomoct vyriesit moj problem (alebo je tu aj jednoduchsia/(nedajboze) zlozitejsia varianta) ? (ospravedlnujem sa za nepouzivanie diakritiky, pisem z mobilu) Vopred vam velmi pekne dakujem za odpoved.
    • Roman Sokol
      23.12.2014
      Pekný deň , ak by ste boli môj syn , tak Vám urobím obriezku Roman Sokol
    • Tom37
      31.12.2015
      Ja mam podobny problem mam 13 rokov a mam zlepenu predkozku so zaludom, predkozku mozem stiahnut ale iba aby mi trcal von zalud neviete mi s tym poradit ?