Konstatovanie

Napíšte otázku
  • Michal
    11.04.2011
    Bol som na 19 ročnej prehliadke a obvodná lekárka mi povedala že to je normálna reakcia na to že som po zákroku troška dlhšie a pokožka na žalude stvrdne a na to sa vytvoria tmavé pigmenty, alebo niečo v tom zmysle. s tými flakmy som sa vyjadril troška blbo.
  • ivan
    08.04.2011
    dobry den. chcel by som sa opytat ze preco mi po vypadani stehov zostali na kozi male rany a ci sa to zahoji alebo co mam s tym robit. dakujem
    • Roman Sokol
      10.04.2011
      Ivan, je nomálne keď Vám po zákroku ešte zostanú malé jazvičky, rana je ideálna tak po 8 až 10 týždňoch , neznamená to ale , že počas tohto obdobia nemôžete mať pohlavný styk-:)
  • Michal
    05.04.2011
    Zdravím mám 19 rokov a obriezku mám už od svojich rokoch so zdravotných dôvod. Chcel by som sa spýtať. Dočítal som sa že po dlhšom čase sa po obriezke na žalude objavia čierne škvrny a stvrdne žaluď. No čierne sfarbenia ma znepokojujú dlhší čas a chcel by som sa spýtať či by som mal vyhľadať lekára, alebo je to normálna reakcia na to že obriezku mám už dlhšie čas. Ďakujem :)
    • Roman Sokol
      05.04.2011
      pre Michal , ešte som sa nestretol s tvrdením , že po obriezke vznikajú flaky na žaludi...ale ak máte foto ,tak ich kľudne pošlite s fotrdokumentáciou na email sokolroman@stonline.sk
  • lukas
    31.03.2011
    som siedmi den po obriezke mam 16 rokov ale neovladol som sa a musel som masturbovat....mozu byt z toho nejake nasledky???
    • xxx
      02.04.2011
      Lukáš nemal by si mať žiaden problém ak sa Ti nepotrhali stehy...
    • mastro_antonio
      26.09.2011
      Urcite nie... ja som masturboval uz druhy den po obriezke a je to v pohode
    • mastro_antonio
      26.09.2011
      Urcite nie... ja som masturboval uz druhy den po obriezke a je to v pohode
  • Majo
    16.02.2011
    Sex a masturbáciu o 3 až 4 týždne a nie mesiace , pomýlil som sa.
    • Peter
      08.05.2011
      Kurnik, ale si ma vyplašil s tými mesiacmi, to by bolo na rozvod. :)
  • Fil
    05.02.2011
    Dobrý Deň. Pred 9 dňami som bol na obriezke. Chcel by som sa opýtať , čí je pre mňa nebezpečné aby som ho mal teraz stoporený . Nehovorím že chcem mať pohlavný sex alebo masturbovať , ide mi čisto o erekciu, pretože ma to trochu bolí . Ak nie, kedy je asi možné mať Erekciu bez bolesti a nejakých komplikácii ? ďakujem za odpoveď.
    • Majo
      16.02.2011
      Je to normálne že ťa to bolí si len 9 dní po operácii,... a erekciu bez bolesti budeš mať tak o dva tyždne, sex a masturbáciu až o tri až štyri mesiace ale nesmieš mať žiaden steh, ak ti nevypadnú do 10 dní tak si ich vyber alebo si ich choď dať vybrať lekárom, lebo možeš dostať časom nejakú infekciu.

  • 04.02.2011
    v tom pripade mam asi poriadne vykonnu pečen keďže mi museli napichať maximalnu davku mezokainu a začivanie som už ku koncu začinal citiť a celkovo ma musela aj sestrička stale držať. Teraz som 7. deň po a stale je to opuchnute a vobecv sa to nehoji pekne. Mal som si dať celkovu narkozu. JEDNOZNAČNE!. pri živote ma už drži len myšlienka že to bude super keď budem zdravy a zahojeny :D
    • Peter
      08.05.2011
      So na tom tak isto ako ty, so 5 deň po zákroku a mám to napuchnuté, okrem toho som si posledných 40 minút pekne užil /asi mám dobrú pečeň/. Ale mi urológ povedal že je to normálne, hlavne si to 2x denne vymývať repíkom, kvôli zápalu. Držím palce sebe aj tebe. pretoriani@centrum.sk
  • Miro
    28.01.2011
    Zdravím, niekde som čítal že pri zákroku došlo aj k usmrteniu pacienta. Aká je teda šanca že sa niečo také môže stať ?
    • Peter
      08.05.2011
      Šanca že pri tom zomrieš je nulová. Zomrel možno niekto v Somálsku kde ho obrezávali hrdzavou mačetou a aj to zomrel na infekciu a nie na samotný zákrok. Ja to mám robené v 40-tke a je to ok. Neboj sa.
  • Yuri
    25.01.2011
    Ahoj.Ja som si nechal obriezku urobit tiez ako dospely u p.Sokola. Nie zo zdravotnych ani nabozenskych dovodov, ale bolo mi poradene, ze je to lepsie, tak preco nie. Musim vsak uvies, ak ma niekto rychle spalovnie (pecen), nech si pyta silnejsiu davku mesokainu.Ja osobne som si vytrpel asi tak polhodinku za plnej ucasti :) Ale aj tak nelutujem a mozem vsetkym poradit, chodte do toho...
    • Tomas
      04.09.2012
      Suhlas, vcera som bol na zakroku, kde som ocakaval ze nebudem citit nic take 3 hodky. No uz pri poslednych stehoch som fakt zacinal citit, co sa ale este stale dalo prezit. No ako som zisiel zo stola zacalo to dost boliet ( ak nemam nic skraslovat ani zavadzat ). Je mozne ze na tom malo podiel moje podvedomie, ale tak ci tak, bolelo to. Dostal som injekciu do zadku proti bolesti, co moc nepomohlo. Avsak hned ako som sa dostal na byt, zobral vrecko ladu polozil na rozkrok, a co budem hovorit, lad nad zlato :-) dnes je druhy den a uplne bez bolesti aj bez ladu.
  • torro
    02.12.2010
    zdravim... tiez mam obriezku ale nemozem sa stazovat, som s tym spokojny, aj partnerke sa to paci... je to hygienickejsie. musel som podstupit zakrok, lebo ako maly som dostal silnu infekciu (vraj), ale odvtedy ziadne problemy... mal som trochu obavy z toho ze som mozno trochu iny, ale presne pre to su tu taketo fora, aby clovek zistil ze v dnesnej dobe je to normalne... teraz s tym nemam absolutne ziadny problem..