Účinnosť spermií po zákroku

Napíšte otázku
  • Seph
    16.08.2014
    Ešte by som sa chcel opýtať či je možné ejakulovať takto krátko po zákroku bez toho aby som to cítil a potom následne vôbec oplodniť vajíčko ženy.
  • Fero
    16.08.2014
    Skúsenosť s tým nemám, u mňa to bolo celkom uspokojivé, takže sa k tomu neviem presne vyjadriť. Myslím si však, že po troch týždňoch od zákroku sa nemôžte pýtať, či bolo všetko tak ako má byť, je to ešte všetko veľmi čerstvé od operácie, rekonvalescencia potrvá aj dlhšiu dobu, myslím si, že každým ďalším pohl. stykom to bude lepšie. Keď nie skúste sa na to opýtať odborníka, poradí Vám určite lepšie ako ja, poprípade Vám môže nasadiť nejakú liečbu.
  • Seph
    16.08.2014
    Dobrý deň, som 3 týždne po operačnom zákroku a mali sme spolu s priateľkou sex. Keď už malo prísť k vyvrcholeniu tak som to cítil oveľa slabšie a nie veľmi intenzívne ako predtým, akoby to už malo prísť ale zrazu to bolo veľmi slabé na pocit. Chcem sa opýtať či je nejaká určitá doba počas ktorej sú spermie a možnosť vyvrcholenia obmedzené alebo bolo všetko v poriadku a zatiaľ som len stále znecitlivený ?
    • Fero
      16.08.2014
      Ja som 5 týždňov po obriezke, prvý sex som mal po 4 týždňoch, lekár mi odporúčal nie skôr ako 4 týždne. Určite pocity sú úplne iné ako predtým, bol to nový pocit, nepovedal by som, že zlý, treba si zvyknúť. Keď si pozriete video na hlavnej stránke www.urology.sk, nakrúcané pre črepiny s hviezdičkou, p. doktor Sokol tam hovorí, že prvý sex bude nič moc, druhý o niečo lepší a tretí si plne užijete.