Zily na penise

Napíšte otázku
  • Tibor
    22.02.2024
    Dobrý večer môžem poprosiť o radu mam taky problém mám zilovaty penis keď hmatom rukami prejdem cez penis cítim hrubé cievy na penis ale zatiaľ ma neboli nič môžem mať problémy pri sexu?
  • Jan
    23.05.2017
    Ale neodpovedali ste na otazku. Co sa stane s tymi zilami..ved budu koncit pri reze.
    • Roman Sokol
      23.05.2017
      žily ktoré končia v reze sa podviažu a nebude teda cez ne unikať krv, je to úplne prirodzené a robíme to pri každom jednom zákroku.RS
  • Jan
    26.04.2017
    Dobry den, Chcel by som ist na obriezku avsak mam urcite obavy. V stoporenom stave na penise vydno zily ktore su sucastou predkozky a koncia pri uzdicke. Predpokladam ze sa pri obriezke odstrania. Nebude to mat vplyv na prekrvenie penisu, ake bude ich zakoncenie v mieste rezu?
    • Roman Sokol
      26.04.2017
      Pekný deň , žily nie su problem -:)
    • Valerián Ćulák
      07.04.2022
      Dobrý deň . Važený pán Mudr.Roman Sokol chcem Vás poprosiť o pomoc.Som epileptyk bez priateľky mám 55 rokov masturbujem 4 krát do mesiaca od 18 rokov.Bol som u cievnéj ambulancií z dôvodu že mám dosť žilovatý penis pokrytí z malimi aj hrubimi žilami počas erekcie a cievný lekár ma upozornil že možem mať na starosť problemi ciavami na penise a doporučil mi detralex. Som prekonal operaciu zlatéj žily hemoroidy a tiež zákorok cievný z lejzrom na nohe. Chcem Vás poprosiť čo je norma a chorobný stav žil na penise a kedy musí priícť chirurgickému zákroku.Dakujem Vám láskavu odpoved .S pozdravom Valerián Culák.
    • Roman Sokol
      07.04.2022
      radi Vám pomôžeme , ale bez vyšetrenia to nepôjde , teda objednajte sa cez kontaktný formulár ... takto neviem posúdiť Váš zdravotný stav