Otázka

Napíšte otázku
  • tomas
    08.04.2014
    dobry pan doktor rad by som sa pripojil k teme.. este ohladom tych ciev a ziliek vsimol som si ze umna vpodstate vsetky prudia od korena penisu do zaluda tak by ma zaujimalo ze ak sa preseknu, zasiju sa potom zas ksebe alebo co sa snimi stane vlastne?
    • Roman Sokol
      08.04.2014
      cievy , ktoré vidíte sú zodpovedné , len za zásobenie kože penisu , ale cievy, ktoré sú zodpovedné za erekciu nevidíte , teda prerušenie ciev , ktoré smerujú od koreňa penisu k žaluďa nemá vplyv na erekciu....
  • Tonda
    12.03.2014
    Pane doktore, taky mám podobné problémy jako Jožko a Michal. Mám hodně velkou žílu na horní straně penisu. Šla by při obřízce tato žíla odstranit úplně? Docela často mě totiž bolí (hlavně po sexu).
    • Roman Sokol
      13.03.2014
      je vhodné vyšetrenie a musím sa po vyšetrení rozhodnúť ako postupovať
  • jozko
    11.03.2014
    som na tom podobne ako Michal, hlavne zo spodnej strany pri uzdičke sú žilky dosť výrazné, može to byť problém?
    • Roman Sokol
      12.03.2014
      Jožko a Michal Predkožka je vždy veľmi dobre cievne zásobená , nemajte strach , žily sa pri operácii podviažu , aby nebolo krvácanie , nemajte strach , nie je to problém.
  • michal
    11.03.2014
    Dobry den pan doktor tiez uvazujem nad obriezkou uz nejaky ten cas ale stale som sa pevne nerozhodol mam navas otazku ohladom zakroku, viete v mojom pripade je predkozka dost zilnata a cital som tu prispevok ako niekomu presekli nejak neprijemne zilu a mal s tym slusne problemy, vy s tym asi mate viac skusenosti ako ktokolvek iny mozte mi ktomu nieco povedat..toto je moja najvecsia obava asi zatial..za odpoved dakujem
  • Miroslav
    04.03.2014
    Pán doktor,u Vás vo vašom centre som bol,vyšetroval ma Váš kolega a potom aj Vy.Doporučili ste mi obriezku v spinálnej anestéze v nemocnici,dopadlo to tak,ako to dopadlo.
    • Roman Sokol
      06.03.2014
      príďte sa ukázať na kontrolu ,s pozdravom Roman Sokol
  • Roman Sokol
    04.03.2014
    ďakujeme za príspevok , úprimne povedané , som z Vášho príspevku prekvapený ... neviem aký mimoriadny nález by ste museli mať aby zákrok nevedeli zrealizovať v Trenčíne a museli Vás operovať v Bratislave , ak máte záujem o vyšetrenie , alebo o konzultáciu na našom pracovisku , tak sa objednajte na vyššie uvedených číslach - 032 6524082 alebo na 0905 990600
  • Miroslav
    04.03.2014
    Dobrý deň pán doktor.Cca pred mesiacom som bol objednaný na obriezku vo FN TN v spinálnej anestéze.Obriezka sa nepodarila.podľa lekárskej správy to pri uvoľnovaní zrastov začalo krvácať,preto lekári ustúpili od operácie.Následne som bol 2x na kontrole,rana sa hojí.Po poslednej kontrole mi doporučili konzultáciu s plastickým chirurgom a následnú plastickú operáciu.Dnes som absolvoval konzultáciu s plastickým chirurgom,ten mi doporučil urológiu v Bratislave,vraj tam mi to urobia bez problémov a plastika je zbytočná.Chcem Vás poprosiť o radu,či mám skutočne navštíviť lekárov v BA,lebo Trenčianski mi to nevedia urobiť?Priznám sa,že som z toho celého trochu zmatený.