Nevyhnutnost obriezky

Napíšte otázku
  • Lukas
    28.07.2020
    Dobrý deň chcem si dať urobiť obriezku aká je cena a aký je postup?dakujem
    • Roman Sokol
      28.07.2020
      Dobrý deň Lukáš, poprosím kontaktujte asistentku na tel.č 0915 999 250. Ona vám zodpovie na vaše otázky.Pekný deň.
  • Vladimir
    20.03.2016
    Dobrí deň chcem sa len opýtať mam problem iba z výdržou v sexe a len kvoli tomuto problému by som si chcel dať obriezku mam aj skrátenú uzdicku tak chcel by som sa poradiť ci je lepsie si dať len uzdicku odstrániť alebo obriazku co mi viacej pomôže pri tej vydrží. Dakujem
  • Mario
    09.03.2016
    Mam krivy penis ide mi do lavej strany a taha sa snerom dole mal som pratelku ktorou som mal sex vsetko bolob ok ale problem bol tam ze dlho som,nevidrzal furt som sa urobil skoro a ked som do nej sa vipustil tak som myslel ze otehotne ale nestalo sa to neviem preco moze za to moj penis ze je krivy a chcem ze odomna nevie otehotniet chcem sa spytat kolko stoji operacia napiste mi na mail Mario14695000@gmail.com
  • Miro
    21.01.2016
    Poslal som vam ich na email ...
    • Roman Sokol
      22.01.2016
      pekný deň , fotky som videl jedná s a o genitálne bradavice a obriezka by bola jedným z vhodných riešení , operácia je možná 29 januára alebo 05 februára
  • Miro
    20.01.2016
    Zdravim chcem sa informovat mam na predkozke take vyrazky podla toho co som preakumal na internete to budu zrejme bradavice samozrejme ze si nerobim sam diagnozu len sa chcem informovat v pripade ak to su tie bradavice a podstupim obriezku ci budem moct mat sex s partnerkou bez toho aby som sa obaval ze tie bradavice dostane ona ... a taktiez mam zvacseny pravy semennik tak ked sa k vam objednam na obriezku pozriete sa aj na to ?
    • Roman Sokol
      21.01.2016
      pekný deň , pošlite mi , prosím , foto , či sa jedná o genitálne bradavice ...obriezka je jedno z riešení , sex s partnerkou môžete mať , po obriezke bradavice by pravdepodobne nemala mať ....pri obriezke Vám vyšetríme aj semenník.
  • Martin //Topolcany//
    01.11.2015
    Zdravim vsetkych zainteresovanych. Chcem sa podelit o skusenosti o svojej obriezke a panovi doktorovi Sokolovi, ktory ju vykonal - respektive opravoval obriezku po niekom inom - plastika. Dr. Sokol mi bol doporuceny kamosom //az po mojej obriezke, ked som sa pytal naokolo//, ktory u neho podstupil upravu uzdicky a bol velmi spokojny. Emailova komunikacia o mojom probleme s panom doktorom bola velmi rychla a ustretova a to iste bolo aj s jeho personalom. Vsetko TIP-TOP od A-Z, proste ***** logistika a pristup. Po zakroku a po ocisteni rany som sa pozrel na jeho vytvor. Chlapy, poviem vam, to bol doslova zazrak jak to opravil - tie hrany koze boli tak rovno, presne a natesno k sebe ako keby ste dali k sebe dva hrany papieru - proste nadhera. Na 14-ty den som mal uz len jeden stich //niektore vypadli same, niektorym som pomohol - ked uz boli volne a koza bola zrastena//. Teraz je 17 den a mam to uz naozaj krasne a rovno zrastene dokopy. Este preistotu pockam nejaky tyzden aby spojovacie tkanivo zosilnelo. Pan doktor, ak citate tento prispevok, tak chcem Vam a Vasmu personalu strasne podakovat, ako ste mi zachranil moju muznost. V podstate sa ta vdaka a radost, ktoru citim ani neda vyjadrit slovami. Strasne Vam dakujem. S pozdravom Martin PS: milujem obriezku a ani sekundu nelutujem, ze ju mam. Technicky som vedel do coho idem. Chodil som dostatocne dlhu dobu s vytiahnutou predkozkou //odhaleny// a taktiez som imitoval obrezanost pri sexe. Ked som semeniky potiahol jednou rukou dozadu, tak holky pocitili pozitivny rozdiel, ked som jazdil v nej a nie vo svojej kozke. Hygiena je ..... to sa ani neda opisat, viac ako bozska. Ja som cisty a pripraveny vzdy, nielen po srche a navyse mi to cele pride sexy. Ja osobne nemam ani jedno negativum na obriezku, len pozitiva.
  • Roman Sokol
    25.10.2015
    Súhlasím s odpoveďou pred tymtomprispevkom , kombinácia lokalnej anestézy a rajskeho plynu je super
  • Jaro
    06.10.2015
    Zdravim, rozmyslam o skrateni predkozky alebo o jej uplnom odstraneni lebo sa urobim dost rychlo. Co by ste mi poradili ? A pri zakroku je nejaka anesteza ? Da sa aj celkova ?
    • .
      06.10.2015
      Ja ti odpoviem len čo sa týka zákroku, dávajú lokálnu anestézu, čiže ti pichnú zopár injekcii na znecilitvenie počas operácie + keď som tam bol ja mi dali dýchať rajský plyn (polku operácie neviem čo som robil, resp. si nič nepamätám :D ale celkom zaujímavý zážitok). Celkovú doktor myslím že neodporúča, no počkaj si radšej na vyjadrenie od neho. Držím palce ;)
  • Lukáš
    08.05.2015
    Dobrý den... mám problém s predkožkou mám malú uzdičku a stiahnem si ju iba trošku... ak by som chcel ísť na obriezku musím tam byť s rodičmi ak mám 17 rokov?? ... a niečo to stojí?
  • Majo
    13.12.2014
    na internete som sa niekde dočítal, že pokial ide pretiahnuť predkožka s ťažkosťami pri erekcii (a pri ochabnutom stave ide dokonca pretiahnuť aj bez ťažkostí) vtedy nie je nevyhnutná obriezka. Je to pravda ?
    • Roman Sokol
      14.12.2014
      pekný deň, je to vec názoru a komfortu ,ak Vám vadí , že sa predkožka nedá úplne ideálne pretiahnuť pri erekcii , potom je obriezka vhodná , intímny život je po obriezke kvalitnejší