Kozne problemy

Napíšte otázku
  • Ivan
    12.01.2018
    Prijemny dobry den. Potreboval by som poradit. Vzdy som sa pri pohlavnom styku chranil kondomom, no pri terajsej priatelke to nemozem z dovodu mykozi, ktorou trpi od spominanych kondomov. Zo zaciatku som po sexe a obdobi po nom nic nepozoroval. Casom vsak aj par dni po styku ma v oblasti predkozky zacalo neprijemne svrbiet a pichat akoby ihlou. Nevenoval som tomu vysoku pozornost. Po case to preslo a par dni sa neukazalo. Avsak casom to rastlo az doslo do stadia, ze som to zacal pocitovat kazdy den. Je to neskutocne nekomfortny pocit. Skusal som to liecit Canestenom no ten po case nepomahal vobec. Zasiel som za koznou lekarkou, ktora mi predpisala Fucicort so slovami ze tam vidi zdurene uzliny. V oblasti bolesti predkozky sa mi tvoria aj leskle cervene flaky. Mam sa ukazat po dvoch tyzdnoch. Ked sa to nezlepsi zoberie mi krv. Myslim ze sj ster. Fucicort mi flaky zmiernil no stale tam su. Bodava bolest ustupi, ked mam postihnute miesto natrete (natieram rano a vecer) vtedy necitim nic. Vsimol som si, ze bolest a citlivost sa dostavi ked je predkozka vlhka, napr po sprchovani alebo moceni. Viete mi poradit co by to mohlo byt? Respektive mam sa dalej liecit u koznej alebo sa zastavit aj u urologa? Za odpoved velmi pekne dakujem.
  • Vladimir
    23.08.2017
    dobry den chcem sa opytat na vnutornej strane pod obriezkou pri zaludi mi trci asi trci kusok kože alebo niecoho.viete mi poradit ci sa to da samostatne odstranit alebo ako? dakujem
    • Roman Sokol
      23.08.2017
      pošlite foto na roman.sokol@urology.sk
  • Jato
    06.04.2014
    Zaujima ma ci pri psoriaze na zaludi pomoze obriezka? Zda sa mi ze ked je predkozka uplne stiahnuta niekolko dni problem sa zmierni. Dakujem.
    • Roman Sokol
      08.04.2014
      môj názor je , že pomôže , opakovane sme operovali chlapov s psoriázou
  • jan
    18.03.2014
    Dobry den.poviem to neodborne ale mal som bielu predkozku z vnutornej strany a male ranky tam boli a sa zuzovala potom mi zbledol aj zalud na spicke.mam uz viac nez mesiac po obriezke a ten zalud je stale nejaky bledy a ako keby mam suchu kozu na nom.myslel som ze po obriezke sa aj zalud uzdravy ze to je s tej predkozky zapalenej.treba nejaku masticku ci ako postupovat.
    • Roman Sokol
      05.04.2014
      Radšej choďte na vyšetrenie k lekárovi , on najlepšie určí aká liečba je pre Vás najlepšia
  • Ladislav
    03.01.2013
    Dobrý deň pán doktor, mal by som jednu otázku. Už viac rokov mám problémy s mimoriadne citlivou predkožkou. Do mojich 13-14 rokov som mal problémy aj so zúčenou predkožkou, situácia sa však časom zlepšila (dostal som krémy), predkožka je však odvetdy veľmi citlivá, a bolí sa mi. Za odpoveď Vám vopred ďakujem.
    • Roman Sokol
      03.01.2013
      pekný deň , ďakujeme za príspevok , ako sa prejavuje Váš problém s citlivoou predkožkou a koľko máte rokov ?
  • Roman Sokol
    18.12.2011
    je vhodný výter a ster z uretry a predkožkového vaku , následne je vhodná asi obriezka, tá vyrieši obtiaže s prepuciom teda s predkožkou navždy
  • otazka
    30.07.2011
    Dobry den. Uz niekolko rokov sa potykam s koznymi problemami v oblasti penisu. Vzniklo to pred niekolkymi rokmi, ked mi urolog skonstatoval pritomnost pliesni a odporucal Imazol resp. Canesten. Viac neriesil, aj ked som tam bol opakovane. Od tej doby je situacia raz lepsia, raz horsia. Isty cas som mal aj problemy so zuzenou predkozkou (nedala sa pretiahnut), tie vsak ustupili a uz sa neobjavili. Nadalej zostava problem kozny - na vnutornej strane predkozky sa mi vytvara akasi biela vrstvicka, ktora nejde zmyt, ide ale odskriabnut ci odlupnut. Maste davno nezaberaju. Zistil som, ze ked je predkozka vetrana, teda chodim niekolko dni so stiahnutou, kozny problem sa zmiernuje aj ked uplne nezmizne. Taktiez mozem povedat, ze netrpim mimoriadnou citlivostou na obnazeny zalud v spodnej bielizni. Moja otazka teda je - je vhodnym riesenim tohoto stavu obriezka? Nie je potrebne ine vysetrenie? Da sa ocakavat zlepsenie stavu?