Poďakovanie

Napíšte otázku
  • Jaro
    13.04.2018
    Som mesiac po zakroku obriezky vsetko bez problemov ziadne komplikacie. Vrelo odporucam ja lutujem len ze som uz nesiel skor na tento zakrok. chcem sa podakovat p.MUDr. Sokolovi a celemu timu za perfektny a profesionalny pristup. Ste najlepsi!!
  • Martin Schön
    18.10.2017
    Chcem sa poďakovať celému personálu Urologického centra MUDr. Sokola za perfektný prístup, vykonanie zákroku obriezky a starostlivosti po zákroku. Všetko prebehlo v najlepšom poriadku, priebeh liečby bol bez komplikácií. Chcem sa poďakovať MUDr. Holbovi a sestričke, ktorá pri zákroku asistovala za bezproblémový priebeh zákroku. Ďakujem ešte raz.
  • Ľuboš
    14.07.2017
    Som 3 a pol mesiaca po zákroku. Všetko funguje ako má, násobne lepšie ako pred. Operoval ma MUDr.Holba, úžasný citlivý prístup,bez problémov odpovedal na všetky moje otázky a že ich teda bolo . Pred, počas aj po zákroku super prístup. Takto má vyzerať moderný mladý lekár. Týmto mu chcem vyjadriť veľké poďakovanie, takisto aj dvom kočkám, ktoré spolupracovali pri zákroku.
  • Daniel
    07.08.2016
    Som 9 den po obriezke. Vysoko kvalitna praca. Dakujem p. Sokol. Zakrok- bez bolesti, hojenie bez bolesti. Uplne nic-ziadna bolest. Aj po odozneni anestetika - uplne nic. Obriezku som absolvoval z hladiska estetickeho a hygienickeho. Kazdemu odporucam. Proste mam pocit, ako keby mi vtak zacal dychat . Uplne top, hlavne teraz v lete. Uz sa nemozem dockat kedy to vyskusam v praxi :-) Tak ako tu pisu viaceri- jedina vec , ktoru lutujem je to, ze som to neurobil skor.
  • Vlado
    10.02.2015
    Môžem tiež len poďakovať p.Sokolovi som po rok a mesiac a rapídne mi zákrok zmenil život k lepšiemu :) dakujem
    • Roman Sokol
      22.02.2015
      Vlado , v mene celého kolektívu ďakujeme
  • Roman Sokol
    08.02.2015
    Dakujem v mene celého kolektívu , beriem to ako pochvalu a záväzok súčastne
  • patrik
    07.02.2015
    No však tohto som sa bál čo som si tu prečítal z tých komplikácií z iných zariadení mi prišlo zle ale keď som tam prišiel tak už som vedel že sa nemusím báť všetko bolo vysvetlené a už len riadiť sa podla pokynov všetko sa v poriadku zahojilo akurát stehy mi nevypadli ale som ich odstránil sám po 12tich dňoch takže treba nabrať odvahu a smer Trenčín p.Dr.Sokol vám pomôze.
  • Fero
    07.02.2015
    Veru. Ani ja neľutujem, že som zákrok podstúpil u p. Dr. Sokola. Keď tu čítam komplikácie z iných zariadení, tak toto čo tu píšete je na mieste.
  • patrik
    06.02.2015
    Chcem sa poďakovať celému kolektívu bol som u Vás na obriezke velmi velká spokojnosť aj prístup každého pracovníka toto bohužial neni všade a nelutujem ze som si vybral vašu ambulanciu aj keď som musel cestovať 140km určite Vás odporúčam každému čo tu na fóre hladajú pomoc alebo informáciu a aj ostatným ak budú mať zdravotný problém ešte raz velká Vďaka.Patrik NZ
  • Michal
    03.11.2014
    Chcem Vám veľmi pekne poďakovať za profesionálnu prácu a prístup pred a aj po zákroku. Som maximálne s výsledkom a partnerka tak isto. Odviedli ste špičkovú prácu spolu s pani doktorkou. :) S úctou a pozdravom Michal
    • Roman Sokol
      18.11.2014
      Michal , ďakujem za celý kolektív