Opuch

Napíšte otázku
  • Roman Sokol
    11.09.2016
    Pošlite aktuálne foto, cez kontaktný formulár alebo na email roman.sokol@urology.sk
  • Nolo
    11.09.2016
    Dobry den, chcel by som sa spytat ci je prirodzene ze mam mesiac po zakroku hematom , na zadnej strane penisu... a dalsi problem, 3 tyzdne po zakroku som od obriezky prvykrat masturboval , trvalo to dost dlho , mozno aj 15 20 min , a penis mi ostal opuchnuty, mozno aj na hodinu alebo dve.
  • Erik
    13.05.2016
    Zdravím, už je to mesiac a týždeň, stále to mám opuchnuté, mám pocit že mám doslova dieru v tej koži, neviem prečo sa to nechce zahojiť, doktor mi povedal, že tiež nevie prečo sa to nechce zahojiť, dokonca stále nevidím tú ranu... ani jazvu, nič, iba keď to stiahnem tak to vidím, a to nie všade... Už neviem čo mám s tým robiť, infekciu vraj nemám, striekam si tam peroxid 3%, dávam si na to Ialugen krém (vtláčam do vnútra pod opuch), okolie si potieram s betadine stále... a nevidím žiaden pokrok, okrem výtoku krvy, už vyteká len málo (tej bez červených krviniek). Nevie niekto poradiť?
    • Roman Sokol
      15.05.2016
      Už si nedávajte nič , nechajte ranu tak a o mesiac sa ozvite , podľa toho ako bude vypadať sa ozvite a skúsim Vám poradiť , RS
  • Erik
    09.04.2016
    Dobry vecer, som 4. den po zákroku a mal som zaroven operovaný aj semennik takze som mal narkozu, po zákroku som mal penis silno stiahnutý, sestra mi to uvoľnila a potom to zacalo opuchat a pretrváva to. Nevidím ani stichy, ale nejak to neboli okrem citlivého zaluda. Dakujem.
    • .
      10.04.2016
      Zdar, myslím že na 4. deň som si ani ja poriadne nevidel stehy, no ak myslíš že je niečo v neporiadku, tak rozhodne čím skôr kontaktuj doktora! ;) (mail/telefón)