Citlivost

Napíšte otázku
  • Tomas
    17.12.2012
    Sice pre autora komentaru zrejme neskoro, predsa napisem aj ja par postrehov. Je to zrejme individualne ale prve dni mozu byt neprijemne. Jednak sa to zlepsuje zvykanim si na bielizen a jednak zalud na vzduchu tvrdne. Ja som cca 3 tyzdne po zakroku a je to neporovnatelne lepsie. Zalud sa mi pomalicky supe a zregenerovane miesta su uz krasne a tiez ovela menej citlive. Ja som to spociatku riesil lahkym zabalovanim penisu do gazy a tesnejsou spodnou bieliznou ktora dokaze penis udrzat na mieste. Osvedcilo sa mi to hlavne ked som potreboval vela chodit. Prvykrat som vyzeral ako kovboj :-) no druha prechadzka bola uplne znesitelna.
  • Dominik
    07.10.2012
    Dobry den. Som 5. den po obriezke a citlivost zaluda sa mi vobec nezmenila.Stale to neopisatelne boli pri kazdom dotyku. Zmizne to tym ze sa obtiera o spodnu bielizen alebo sa o to mozu postarat aj ine vplyvy? Dakujem za odpoved a prajem pekny den.
    • Roman Sokol
      19.10.2012
      Verím , že teraz je to už lepšie , pokiaľ nebol niekoľko mesiacov, alebo rokov žaľuď na ,,vzduchu,, a zrazu má vzduchu dosť ..až veľa , potom je to prirodzená reakcia , ide našťastie o prechodný stav